Vedas Therapie

 


Ik werk volgens afspraak en ik neem voor iedereen ruim de tijd. In veel gevallen is er telefonisch al een hoeveelheid informatie over en weer verstrekt zodat ik een gerichte anamnese kan houden. Hierbij komt de hulpvraag naar boven en kunnen we vervolg afspraken maken. De praktijk is aan de Greeflaan 63 4724 CX in Wouw. Ik ben geopend maandag, dinsdag en vrijdag tussen 09:00h en 17:00h.

Het is belangrijk dat er een “klik”is , dit vormt een basis van veiligheid en vertrouwen.

Dit is ook de basis waardoor ik mij kan afstemmen op de cliënt en dat die er voor 100% achter kan staan, zodat er een goede wisselwerking kan komen. 

De behandeling kan heel divers zijn, ik kijk wat het beste bij je past en is natuurlijk afhankelijk van de hulpvraag. Dit kunnen individuele gesprekken zijn maar ook kan het zijn dat jouw sociale omgeving meer bij de behandeling betrokken zou moeten worden.  

Contact

Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op via nummer 06-20065466 voor vragen, informatie of het maken van een afspraak. Ik sta je dan persoonlijk te woord of ik bel je op een later tijdstip terug. Je kunt ook een mail sturen aan vedas@home.nl

Links:

www.vedas-therapie.nl

www.schottenco.nl

www.iczo.be

www.tcma.nl

www.opleiding.medische.basiskennis.nl

Disclaimer:

Op de website van zijn de volg annemiekezwiep en de gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

annemiekezwiep streeft ernaar om op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat annemiekezwiep.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van een juridisch advies. Aan de informatie kunnen geen rechten worden verleend.

annemiekezwiep aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van informatie van de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden of ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen annemiekezwiep en de gebruiker van de website ontstaan. 

E-mail

annemiekezwiep garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of worden verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd.  Ook de veiligheid van het e-mail verkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met te co annemiekezwiep responderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. heeft geen annemiekezwiep invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud daarvan. Annemiekezwiep aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicatie en uitingen van annemiekezwiep zijn beschermd door auteursrecht en andere eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook worden verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat daar annemiekezwiep vooraf aan schriftelijke toestemming heeft gegeven.